Sofi Oksanen

Moneen otteeseen palkittu kirjailija, kolumnisti ja feministi, kärkeviäkin kommentteja laukonut Sofi Oksanen kuuluu tämän hetken kansainvälisesti tunnetuimpiin suomalaiskirjailijoihin. Hänen tunnetuin teoksensa on Viron neuvostoaikaista historiaa kuvaava romaani Puhdistus. Kirja ylsi Suomessa myyntitilastojen kärkeen vuonna 2008. Muita Oksasen menestysromaaneja ovat Stalinin lehmät, Baby Jane, Kun kyyhkyset katosivat, ja Norma.

Tyyliltään Oksasen kirjat ovat usein autofiktiota, eli tyylilajia, jossa fiktiota yhdistetään kirjoittajan omasta elämästä tiedettyihin faktoihin. Oksasen omat sukujuuret juontavat Viroon, joten Viro ja vironsuomalaisten asema Suomessa ovat teemoja, jotka toistuvat useissa hänen kirjoistaan.

Sofi Oksasen koko romaanituotanto on julkaistu myös äänikirjoina. Elisa Kirjan valikoimasta löytyvät kaikki Oksasen äänikirjat. Suoratoistopalveluista Nextory tarjoaa teokset Baby Jane ja Norma, kun taas Storytelilla on tarjolla ainoastaan jälkimmäinen. BookBeatilla ei tällä hetkellä valitettavasti ole lainkaan tarjolla tämän kirjailijan äänikirjoja.

Näytetään kaikki 1 tulosta