Rob Sears

Rob Sears on lontoolainen kolmen humoristisen teoksen kirjoittanut kirjailija, joka on ottanut kohteekseen maailman tunnetuimmat johtajat: Donald Trumpin, Vladimir Putinin ja Kim Jung-unin. Nyt sinäkin voit tutustua Rob Searsin tuotantoon Donald Trump ja Vladimir Putin äänikirjan muodossa.

Searsin teokset ovat nimeltään The Beautiful Poetry of Donald Trump, Vladimir Putin: Life Coach ja Choose Your Own Apocalypse with Kim Jung-un and Friends. Näistä on saatavilla äänikirjoina suomeksi nimetyt Donald Trumpin kauneimmat runot ja Vladimir Putin: Menestyvän johtajan opetukset. Kuten nimetkin jo antavat hieman osviittaa, Trump-äänikirja pohtii Trumpin twiittejä ja puheita runouden, herkkyyden ja lyyrisyyden näkökulmasta. Lopputulos yllättää niin lukijat kuin kriitikot!

Vastaavasti Putin äänikirja on pullollaan tarinoita tämän Venäjän johtavan hahmon valtakaudelta. Koska kyseessä on opas, voit ohjeita seuraamalla sinäkin kukaties vapauttaa sisäisen johtajasi ja ehkäpä nousta oman kabinettisi diktaattoriksi.

Lataa ja kuuntele Rob Searsin Donald Trump runot ja Putin opetukset äänikirjana Elisa Kirjasta.

Näytetään kaikki 1 tulosta