Nora Roberts

Aikamme suuriin kirjailijoihin kuuluva naiskirjailija Nora Roberts on ehtinyt kirjoittamaan yli sata kirjaa, joita on myyty yhteensä huimat 280 miljoonaa kappaletta. Suomessakin hänen teoksiaan on myyty yli 300 tuhatta kappaletta. Tämän kunniaksi Roberts vieraili itsekin Suomessa.

Kirjailijan leipälaji ovat romanttiset novellit. Myöhemmin Roberts kokeili myös scifi-aiheisten dekkareiden kirjoittamista, joita hän julkaisi salanimen J.D. Robb turvin. Kirjailijan tuotannosta on julkaistu myös jonkin verran suomenkielisiä äänikirjoja, mutta valitettavasti suurin osa Robertsin kirjoista on tarjolla ainoastaan paperisessa tai digitaalisesti luettavassa muodossa. Tämä on hieman sääli, sillä äänikirja on mitä mainion mediaformaatti romanttisten novellien kuluttamiseen.

Storytelin valikoimasta löytyvät Robertsin Syvyyksien salaisuus, Kotiinpalaaja, Yön sävelet, Toinen koitos, Ensimmäinen vuosi, Herkuista hienoin, ja Peilikuvia. BookBeat puolestaan tarjoaa kirjat Kotiinpalaaja, Ensimmäinen vuosi ja Toinen koitos. Nextorylla on puolestaan tarjolla hyvinkin paljon Nora Robertsin äänikirjoja, mutta suurin osa niistä on valitettavasti luettu ruotsiksi.

Näytetään kaikki 1 tulosta