Nicci French

Nicci French ei ole yksi henkilö, vaan kaksi. Nicci French on taiteilija- tai kirjailijanimi Nicci Gerrardin ja Sean Frenchin yhteiselle projektille. Nämä Lontoossa asustavat ja naimisissa olevat journalistit kirjoittavat yhdessä psykologisia jännityskirjoja. Etenkin Sean French on kirjoittanut ennen yhteistä projektia myös joitakin omia novellejaan – ja Nicci Gerrard vastaavasti on julkaissut muutamia teoksia yhteisen projektin aikanakin.

Yhdessä Nicci French -nimellä he ovat julkaisseet muun muassa teokset The Memory Game, Killing Me Softly, The Red Room, Land of the Living, Catch Me When I Fall, Losing You, Secret Smile, What to Do When Someone Dies, The Day of the Dead ja The Lying Room.

Parhaiten pariskunta tunnetaan Frieda Klein -kirjasarjastaan (myös “Frieda Klein Mysteries”), joita muutama yllä mainittukin teos edustaa. Sarjan ensimmäinen kirja on nimeltään Blue Monday, jossa unettomuudesta kärsivä Frieda Klein -niminen psykoterapeutti vaeltaa pitkin Lontoon maanalaisia joenpenkkoja. Sarjan kaikki kirjat ovat psykologisia trillereitä, joita on saatavina äänikirjoina muun muassa Bookbeat.fi, Storytel.com ja Nextory -palveluista.

Nicci French -äänikirjat pitävät otteessaan!

Näytetään kaikki 1 tulosta