Michelle Obama

Michelle Obaman Minun tarinani äänikirja on yksi vuoden kuunnelluimmista! Ja luonnollisesti itse kirja on myynyt uskomattomia määriä. Vuoden 2018 marraskuussa julkaistu Becoming eli Minun tarinani on erittäin henkilökohtainen teos, joka kertoo nimensä mukaisesti Michellen juurista, oman itsensä ja äänensä löytämisestä sekä tietysti ajasta Valkoisessa talossa. Lisäksi Michelle kertoo paljon roolistaan äitinä sekä taistelustaan yhdysvaltalaisten hyvinvoinnin ja terveyden puolesta.

Kirja sisältää 24 lukua plus alku- ja jälkikirjoitukset. 24 lukuva jakautuvat kolmeen osioon: Becoming Me, Becoming us ja Becoming More. Samassa järjestyksessä osat viittaavat Michellen elämän aikaisempiin vuosiin, parisuhteeseen Barackin kanssa sekä elämään Yhdysvaltain 1st ladynä ja “ykkösperheenä”.

Myyntiluvut ovat olleet uskomattomia. Kirjan kovakantinen versio, äänikirja ja digitaalinen e-kirja myivät ensimmäisen päivän aikana Yhdysvalloissa ja Kanadassa 725 000 kopiota. Vuoden 2020 alkuun mennessä kirjaa on myyty miljoonia.

Minun tarinani äänikirja on saatavilla suomeksi Elisa Kirjasta.

Näytetään kaikki 1 tulosta