Lea Lind

Uuden mediaformaatin yleistyessä erotiikka löytää yleensä tavalla tai toisella keinon hyödyntää jakelukanavan mahdollisuuksia. Seksihän tunnetusti myy. Myös e-kirjat ja äänikirjat sisältävät vain aikuisille tarkoitettua materiaalia.

Ruotsalainen Lea Lind kirjoittaa eroottisia novelleja, jotka ovat saatavissa kaikista tunnetuimmista äänikirjapalveluista. Toistaiseksi novelleja on julkaistu neljä kappaletta (Tinder-taksi, Kutsu, Liha, ja Katselija). Novellit ovat toisistaan riippumattomia noin puolen tunnin mittaisia eroottisia tarinoita, jotka voi lukea tai kuunnella missä järjestyksessä tahansa.

Eroottiset äänikirjat ovat varsin erikoinen kirjallisuuden muoto. Mistään pornosta ei suinkaan ole kysymys, vaikka tarinat toki seksiä sisältävätkin. Jokainen tarina on huolellisesti alustettu, eivätkä tarinat keskity pelkkään seksin kuvailuun. Joidenkin kuuntelijoiden mielestä seksiaktien kuuntelu lukijan lakonisella äänellä kuvailtuna saattaa kuulostaa hieman vaivaannuttavalta. Mikäli olet äänikirjojen ystävä ja eroottiset novellit kiinnostavat, kannattaa Lea Lindin tuotantoon ainakin käydä tutustumassa.

Näytetään kaikki 1 tulosta