Jen Sincero

Jen Sincero on amerikkalainen kirjailija, joka on kirjoittanut muun muassa teokset Don’t Sleep With Your Drummer ja You Are A Badass. Aikaisemmin 1990-luvulla Jen Sincero toimi suhteellisen merkittävässä markkinointitehtävässä musiikkibisneksessä. Hän innostui ystävänsä kanssa kirjoittamaan näytelmän kuvitteellisesta bändistä, jonka Sincero myöhemmin myös perusti oikeasti veljensä kanssa. Kun tämä projekti hajosi, oli hän mukana muutamassa muussakin musiikkiaiheisessa projektissa, kunnes lopulta muutti Los Angelesiin Kaliforniaan ja ryhty freelance-kirjoittajaksi.

Don’t SLeep With Your Drummer -teos syntyi freelance aikoina. Vuonna 2008 Jen ryhtyi menestysvalmentajaksi. You Are A Badass julkasiin vuonna 2013.

You Are A Badass -äänikirja on saatavilla muun muassa Elisa Kirjasta ja Storytel-palvelusta. Kyseessä on ns. self-help -kirja niille, jotka haluavat tehdä elämästään parempaa ja lopettaa itsensä vähättelyn. Äänikirjan avulla pääset eroon vääristä uskomuksistasi ja alat luottaa itseesi. Unohdat turhat pelkosi ja opit miten sitä h*lvetin rahaa pitäisi oikeasti tehdä. Luot siis itsesi uudestaan.

Näytetään kaikki 1 tulosta