David Lagercrantz

David Lagercrantz on ruotsalainen toimittaja ja kirjailija, joka tunnetaan Suomessa parhaiten jalkapalloilija Zlatan Ibrahimovićin elämänkertakirjasta Minä, Zlatan Ibrahimovic. Persoonallisesta futistähdestä tehtyä elämänkertakirjaa myytiin Ruotsissa yli puoli miljoonaa kappaletta vain kuukauden sisällä sen julkaisusta.

Elämänkertakirjaksi Minä, Zlatan Ibrahimovic on hyvin jalkapallokeskeinen, Zlatanin kasvutarinan Rosengårdin slummien kasvatista menestyneeksi jalkapallotähdeksi jääden yllättävän vähälle huomiolle. Tämä toimii varmasti hyvin jalkapallosta kiinnostuneille, tosin muille lukijoille pelien ylenpalttinen kuvailu saattaa laskea kiinnostusta. Kirja on saatavilla myös äänikirjana.

Elämänkertateoksen jälkeen Lagercrantz siirtyi kirjoittamaan jatko-osia Stieg Larsenin Millennium-romaanisarjaan, jonka kirjoittaminen tunnetusti keskeytyi alkuperäisen kirjailijan menehtyessä äkillisesti sydänkohtaukseen. Lagercrantzin tuotantoa ovat sarjan neljäs, viides, ja kuudes osa, eli Se mikä ei tapa, Tyttö joka etsi varjoaan, ja Tyttö joka eli kahdesti.

Kaikki Lagercrantzin Millenium-sarjan äänikirjat, sekä myös sarjan kolme alkuperäistä romaania ovat hyvin saatavilla kaikista äänikirjapalveluista.

Näytetään kaikki 1 tulosta