Candace Bushnell

Candace Bushnell on yhdysvaltalainen kirjailija ja sanomalehtikolumnisti. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 1997 julkaistuaan huippumenestyneen esikoisromaaninsa Sinkkuelämää (Sex and the City). Romaaniakin suositumpi on siitä tehty suosittu tv-sarja, joka kuuluu monien mielestä tv-historian viihdyttävimpiin sarjoihin ja teki katsojakuntaan lähtemättömän vaikutuksen .
Sinkkuelämän jälkeen Bushnell on julkaissut joukon muita menestysromaaneja kuten Kynsin hampain (Lipstick Jungle), Hissillä huipulle (One Fifth Avenue), Sinkkuelämää: Carrien nuoruusvuodet (The Carrie Diaries), ja Sinkkuelämää: Ensimmäinen kesä New Yorkissa (Summer in the City).

Candace Bushnellin kirjoitustyylin tavaramerkkejä ovat hersyvä huumori, neulanterävä satiiri ja tarkkanäköinen ihmiskuva. Hän on mestari tunnelman luonnissa ja etenkin naisten välisen ystävyyden kuvaamisessa. Hän osaa luoda erittäin samaistuttavia henkilöhahmoja joihin lukijat rakastuvat ja kaipaavat heidän pariinsa yhä uudelleen.

Nyt voit nauttia Bushnellin tuotannosta myös äänikirjoina! Mukaansa tempaavat äänikirjat odottavat missä liikutkin ja milloin vain haluatkaan niitä kuunnella.

Näytetään kaikki 1 tulosta