Anna-Leena Härkönen

Anna-Leena Mirjami Härkönen on suomalainen kirjailija, näyttelijä ja käsikirjoittaja. Hän nousi kuuluisuuteen esikoisromaanillaan Häräntappoase, joka sai J. H. Erkon palkinnon vuoden 1984 parhaana esikoisteoksena. Sittemmin Härkönen on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran kirjailijana ja sekä käsikirjoittamisen ja näyttelemisen parissa.

Härkösen suoran kaunistelematon, arkirealistinen ote kipeisiinkin aiheisiin on tuonut hänelle vankan lukijakunnan vuosikymmenten saatossa. Viihdyttävyys ja tinkimättömän rehellinen, kiehtovan tarkkanäköinen kerronta vuorottelevat ja limittyvät hänen kirjoissaan tavalla, joka saa lukijan janoamaan lisää.

Uusimmassa teoksessa Valomerkki kirjan viisikymppinen päähenkilö kaipaa kuolemaa enemmän kuin elämää ja huomaa törmänneensä tabuaiheeseen kysellessään neuvoja tuttavapiirissään. Päähenkilö Anita on väsynyt nykyhetkeen ja elämään, mutta voiko ihminen löytää elämäänsä tarkoituksen ja ihmisenä kasvaa vielä viisikymppisenäkin?

Valomerkki, Ei kiitos, Kaikki oikein, ja muut Anna-Leena Härkösen menestysteokset ovat saatavana nyt myös äänikirjoina. Äänikirjat ovat käteviä kuunneltavia vaikka työmatkalle tai lenkkipolulle. Äänikirjojen avulla voi yhdistää suosikkitekemisensä suosikkikirjansa kuunteluun, todellista laatuaikaa!

Näytetään kaikki 1 tulosta