Agatha Christie

Dame Agatha Christie on englantilainen kirjailija. Christie on saanut ansaitun lempinimen “dekkarikuningatar”, ollen yksi maailman menestyneimmistä kirjailijoista läpi historian. Tunnetuimpia Christien luomia henkilöhahmoja Hercule Poirot ja Neiti Marple, jotka ovat tunnettuja kautta maailman. Hänen kirjojaan on käännetty 44 kielelle ja myyty lähes 2 miljardia kappaletta.

Christien kerronnalle ovat ominaisia intensiivinen jännitys ja mystinen pohjavire, joka pitää lukijan lujasti otteessaan kirjan alusta loppuun. Nerokas kirjailija on omimmillaan sumuttaessaan lukijaa erilaisin metodein, oikean loppuratkaisun paljastuessa vasta aivan viimeisillä sivuilla. Christie on ovela, hauska ja erittäin viihdyttävä kirjailija, jonka teokset kestävät monia lukukertoja.

Nyt Agatha Christien suosikkiteoksia kuten suurmenestys Eikä yksikään pelastunut, Roger Ackroydin murha, Hiirenloukku, Kuolema Niilillä, Kuolema ilmoittaa lehdessä, ja Idän pikajunan arvoitus voi kuunnella myös viihdyttävinä äänikirjoina! Äänikirjat ovat parhaimmillaan muun tekemisen lomassa kuunneltuina. Äänikirjoja kuunnellessa voi tehdä muita asioita, kuten vaikkapa käsitöitä, ja nauttia samalla mielenkiintoisesta tarinasta hyvän lukijan kertomana.

Näytetään kaikki 1 tulosta